Del 18 de març al 3 de maig de 2024

Premi Miravisions de Fotoperiodisme

LA MIRA organitza la jornada Miravisions i promou la tercera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme.

Un guardó que reconeix els millors treballs fotoperiodístics editats a Catalunya  amb l’objectiu de reivindicar la imatge com a element essencial per explicar històries d’interès periodístic.

El jurat d’aquesta tercera edició ha estat format per: Jordi Borràs, cap de fotografia de LA MIRA; Montserrat Armengou, directora del Sense ficció (TVC); Sandra Balsells, fotoperiodista i professora a Blanquerna FCRI; Teresa Ferré, periodista i professora d’Història de la Comunicació a la UAB; Emilio Morenatti, director de fotografia a Espanya i Portugal per a Associated Press; Pere Virgili, fotògraf i professor de fotoperiodisme a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC).

Durant un mes i mig es podran veure a Grisart Lab els projectes premiats en aquesta edició darrera edició, en les categories d’Estudiant i de Professional. Projectes editats en les millors agències internacionals i capçaleres editorials del país.