Del 10 de maig al 4 de juny de 2024

Dummy Awards’24

El Dummy Award, abans conegut com el Kassel Dummy Award, és el concurs internacional per a les millors maquetes de fotollibres inèdits de l’any. A partir del 2023 el PhotoBookMuseum de Colònia juntament amb el seu patrocinador i soci MAS Matbaa d’Istanbul s’ha fet càrrec del premi i el portarà cap a un futur brillant.

Grisart Lab som la primera parada de la itinerància internacional d’aquest projecte, on més endavant es podrà veure a l’ Istituto Italiano di Fotografia de Milà, al Fotofestiwal, Łódź, Polònia i als Rencontres d’Arles de França

Una oportunitat excepcional per a conèixer el treball de fotògraf de tot el món amb propostes singulars i fascinants. Als Dummy Awards s’han presentat milers de fotollibres-prototips d’arreu del món. Centenars de llibres de la llista seleccionada s’han exposat en innombrables esdeveniments internacionals de fotografia, festivals i espais expositius. Els fotògrafs participants han pogut establir contactes amb galeries, editorials i festivals i presentar els seus llibres a un públic internacional.

El públic també forma part del jurat i pot votar els seus millors fotollibres.

Amb aquestes votacions es seleccionaran 5 llibres guanyadors de la llista. Un d’aquests llibres rebrà el Premi PBM/MAS. El llibre guanyador del premi PBM/MAS serà produït i publicat per la principal empresa turca d’impressió i enquadernació de llibres fotogràfics, MAS Matbaa, en col·laboració amb el PhotoBookMuseum. Els costos seran totalment coberts. Els altres 4 llibres guanyadors rebran una beca de producció per imprimir els seus llibres al MAS Matbaa.